Magunkról Andrea Vendégház Andrea Magánszálláshely fooldal Galéria Webáruház
Bemutatkozás

 Vedégházaink
 
  Vemdégházainkat évről-évre igyekszünk fejleszteni,hogy a hozzánk érkező vendégeinknek a maximumot tudjuk nyújtani mind szépségben mind kényelemben egyaránt. 
 Szállásaink egyaránt nyújtanak pihenési lehetőséget fiatalok,gyermekek és idősek számára is.
  Gyermekek számára igyekszünk játékokat biztosítani.
Lehetőséget biztosítunk szalonna sütésre és grillezésre.
 
 
Hajdúszoboszlói strand
 
 

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyókat vonzza.Anyári főszezonban a strandturizmus hódít. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-tol szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben. Májusban és szeptemberben a strand a vendégforgalomtól függoen csökkentett számú medencével üzemel.

A Széchenyi terv jóvoltából 2002- ben teljesen megújult a strand infrastruktúrája , az Európai Uniós követelményeknek megfelelo új, vízforgató-szurő rendszerben üzemelő medencék épültek. Az igazi szenzáció azonban az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé. Homokos partja és a pálmafák a tengerparti fürdőzés élményét keltik.

 


www.andreaszallas.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!